Camper huren

 • 1
  Kan ik mijn auto of motor tijdens mijn camper huurperiode bij u achterlaten?
  Uw auto of motor kunt u gedurende de huurperiode van de camper zonder extra kosten en op eigen risico bij ons parkeren. Zo kunt u snel en eenvoudig aan uw droomvakantie beginnen.
 • 2
  Hoeveel vrije kilometers mag ik rijden bij Qualitytimecampers.nl?
  Standaard inbegrepen is maar liefst 220 kilometer vrij per dag. Daarboven betaalt u 0,35 cent per extra gereden kilometer.

  Indien u verwacht meer te rijden, kunt u vooraf de volgende extra vrije kilometers voordeling aanschaffen.
  Tot 500 km extra vrij: € 150,00 per reservering * (€ 0,30 per km i.p.v. € 0,35)                  
  Tot 1000 km extra vrij: € 270,00 per reservering * (€ 0,27 per km i.p.v. € 0,35)
  Tot 1500 km extra vrij € 375,00 per reservering* (€ 0,25 per km i.p.v. € 0,35)
  Tot 2500 km extra vrij € 550,00 per reservering * (€ 0,22 per km i.p.v. € 0,35)
  * De kilometers welke over zijn worden niet gerestitueerd.
 • 3
  Hoelang dient men een rijbewijs te hebben om een camper te mogen besturen?
  De tijdens uw reservering opgegeven personen mogen de camper besturen. Bestuurders moeten minimaal 23 jaar oud zijn en minstens 3 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
 • 4
  De camper ophalen en terugbrengen?
  U kunt op de eerste verhuurdag (ophaaldag) de camper vanaf 10:00 uur in de ochtend ophalen. Een aantal dagen voor aanvang van uw huurperiode nemen wij (telefonisch) contact met u op, om de definitieve ophaaltijd af te spreken. Op de inleverdag dient u de camper uiterlijk voor 17.00 uur in te leveren.

  De camper dient binnen schoon te zijn en tijdig te worden teruggebracht (uiterlijk voor 17.00 uur). Let op! Rond 17.00 uur is het in het seizoen vaak erg druk, wat langere wachttijden veroorzaakt. Dus wanneer u dit wilt voorkomen en het past, adviseren wij u de camper in de loop van de middag terug te brengen, zo kunt u in alle rust de camper inleveren. Tijdens de reservering kunt u aangeven of u het interieur van de camper zelf schoonmaakt of dat Quality Time Campers  dit tegen betaling verzorgd.
  Let op! Het is niet toegestaan de camper van de buitenkant schoon te maken. Dit nemen wij voor eigen rekening.
  Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. 

  Indien de camper niet op tijd of niet binnen voldoende schoon wordt ingeleverd, betekent dit dat er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden.
 • 5
  Roken en huisdieren toegestaan?
  Huisdieren
  Het meenemen van huisdieren in de camper is toegestaan tenzij hiervoor door de verhuurder expliciet toestemming is verleend. In overleg zijn er bij ons wel mogelijkheden om een huisdieren mee te nemen. Men dient zich dan wel aan de door de verhuurder gegeven instructies te houden. U dient tijdens uw reservering aan te geven dat uw huisdier mee reist.
  Roken
  Het is niet toegestaan om te roken in de camper, bij overtreding hiervan wordt minimaal € 500,00 in rekening gebracht.
 • 6
  Is het mogelijk op iedere dag van de week een camper te huren?
  Het is bij Quality Time Campers mogelijk om op iedere dag van de week een camper te huren, echter niet op zon-  en feestdagen. Zo kunt u de huurperiode afstemmen op uw ultieme droomvakantie. Wij hanteren echter een minimale huurperiode van 7 dagen.
 • 7
  Kan ik eerst een camper komen bekijken?
  Het is zeker mogelijk om onze campers te komen bekijken, maak van te voren wel even een afspraak om teleurstellingen te voorkomen. U kunt ten alle tijden een bezoek brengen aan onze locatie te Groningen om uw gewenste camper te komen bekijken. Ga direct naar contact om een afspraak in te plannen. 
 • 8
  Ik wil extra opties reserveren, kan dit op elk gewenst tijdstip?
  Indien u extra opties of pakketten wenst, dient u dit aan te geven bij uw reservering. Mocht u later toch nog extra opties willen reserveren, neem dan contact met ons op. De kans bestaat dat de gewenste optie niet meer beschikbaar is. 

  Meer informatie m.b.t. extra mogelijkheden bij het huren van een camper, bekijk de volgende pagina's:
 • 9
  Kan ik onze huurperiode na reservering nog verlengen?
  Wij proberen onze planning zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten, maar mede doordat wij niet met vaste huurweken werken kan het zo zijn dat er nog dagen vrij zijn. Neem ten alle tijden contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. 
 • 10
  Wat is de hoogte van de waarborgsom?
  Wij vragen eenmalig een borg van € 1.000,- per verhuurperiode. Bij schade aan de camper dient de borg als eigen risico per schadegebeurtenis. Zie ook onze algemene voorwaarden. Ons advies is om de verzekering "Afkoop eigen risico camperhuur" bij uw reservering af te sluiten. U kunt deze verzekering afsluiten via onze website. Zie kopje verzekeringen.
  Zo gaat u met een gerust gevoel op reis, zonder zorgen. 
 • 11
  Hoe zijn de campers verzekerd en wat is het eigen risico?
  Onze campers zijn met een All Risk dekking verzekerd. Het eigen risico per gebeurtenis bedraagt voor campers € 1.000,-. Bovenhoofdse schade heeft een verhoogd eigen risico, dit betreft schades boven de 1.90 mtr. Het eigen risico voor bovenhoofdse schade bedraagt € 1.750,-. 

  Via SOS International hebben we een 24/7 Europa pechhulp service met vervangende camper of vervoer afgesloten. Dit houdt in: pechhulp. reparatie en eventueel vervangend vervoer en/of vervangende chauffeur. Wanneer de camper niet binnen 4 dagen gerepareerd kan worden zijn de kosten van repatriëring vergoed en heeft u recht op een vervangende camper. 

  Wij raden u ten alle tijden aan een extra kortlopende reisverzekering of de verzekering afkoop eigen risico camperhuur af te sluiten, deze kunt u tijdens uw reservering op onze website, onder het kopje verzekeringen, selecteren of telefonisch bij ons afsluiten. 
 • 12
  Wat zijn uitgiftekosten?
  De uitgiftekosten zijn eenmalige kosten:
  Rijklaar maken van de camper.
  Uitgebreide uitleg van de camper voor vertrek.
  2 gevulde gasflessen (er wordt achteraf voor het gasverbruik geen extra kosten in rekening gebracht)

   
 • 13
  Wat is het voordeel van een camper huren bij Quality Time Campers
  Bij Quality Time Campers kunt u 24/7 zelf online een droomvakantie reserveren. U weet voorafgaand aan de gewenste huurperiode precies waar u aan toe bent. Wij hanteren duidelijke algemene voorwaarden, bovendien ontvangt u binnen enkele stappen een heldere reserveringsbevestiging en hebt u de mogelijkheid om de reservering binnen 2 werkdagen kosteloos te annuleren. Naarmate uw vakantie nadert, ontvangt u van ons een uitgebreide informatiehandleiding. Tevens krijgt u bij het ophalen van de camper een instructie over het gebruik van de camper en tips voor uw camperreis, zodat u goed voorbereid kunt vertrekken.
   
 • 14
  Waar vind ik de algemene voorwaarden van Qualitytimecampers.nl?
  De algemene voorwaarden van Quality Time Campers zijn online in te zien. Onderstaand kunt u middels de link de algemene voorwaarden voor het huren van een camper inzien;
 • 15
  Zit er ook airco in de camper?
  Alle LMC campers zijn voorzien van een rij-airco via de motor en een woonairco voor de gehele camper.